Servicii

S. C. NORSTEEL INTERNATIONAL S.R.L. are placerea de a oferi serviciile unui personal bine instruit, in baza unor acorduri fie cu pret fix, fie cu pret stabilit pe ora, pentru a ne sustine Clientii in atingerea scopurilor lor intr-un mod eficient, competitiv si profesional.

Personalul pe care il alegem sa lucreze pentru fiecare proiect are un rol crucial in succesul proiectului respectiv. Ne concentram atat pe abilitatile lor cat si pe si capacitatea de munca, si gradul de flexibilitate cerute de sarcina de lucru.

Ca regula generala, toti angajatii nostri care actioneaza in numele de S.C. NORSTEEL INTERNATIONAL S.R.L ., au o atitudine orientata spre client, si sunt instruiti sa urmeze cu strictete normele de Sanatate si Securitate in Munca, in scopul de a ridica nivelul celor 3 parametri importanti de lucru: Calitate, Eficienta costurilor si Productivitate.

Suntem mandri de a fi realizat proiecte importante pana la momentul actual, prin utilizarea unui personal de incredere, asigurand astfel un raport echilibrat intre cost si calitate pentru fiecare proiect.

Este important de mentionat ca, in conformitate cu politica noastra interna, le oferim clientilor nostri o documentatie standard pentru personalul necesar, ca dovada a calificarii si experientei lor. Aceasta documentatie este formata din CV standard si Certificat de calificare profesionala, la care se adauga documente suplimentare, ori de cate ori este cazul, la cererea Clientilor. Proiectele la care societatea noastra a participat cu personal calificat, pana in prezent, sunt:

STX Europe Tulcea – ROMANIA

STX Europe Braila – ROMANIA

STX Norway Offshore – Søviknes, NORWAY

STX Shipyard Support AS – Brevik, NORWAY

VestNorsk Engineering AS – NORWAY

STX Braila ShipRepair – ROMANIA

Procut AS – NORWAY