Sanatate si Securitate

S. C. NORSTEEL INTERNATIONAL S.R.L. pune sanatatea si securitatea angajatilor pe prima pozitie a prioritatilor sale. Suntem increzatori ca o politica de sanatate si securitate bine pusa la punct, impreuna cu un climat pozitiv, placut de lucru, aplicat tuturor angajatilor, asigura un nivel mai ridicat de cooperare, astfel determinand satisfactia muncii orientata pe directia de reciprocitate, atât pentru societate cat si pentru angajati.

Noi tratam cu seriozitate serios indicatorii de sanatate ai personalului. Suntem hotarâti sa reducem la zero, chiar cele mai mici riscuri de accidente, prin utilizarea tehnicilor de lucru adecvate, precum si a echipamentului obligatoriu de protectie. In baza acestui lucru, suntem mândri de a avea o rata scazuta de absente de la locul de munca, cauzate de motive medicale.

In acelasi timp, Siguranta este un indicator important al calitatii muncii. Scopul nostru este de a adapta locul de munca in asa fel incât sa nu dauneze personalului implicat cu privire la aceasta. Noi incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru pastrarea personalului nostru in conditii de siguranta si neexpunerea acestuia la substante chimice periculoase sau alte materiale daunatoare. Cu toate acestea, daca site-urile de lucru sau o activitate speciala impun astfel de conditii, vom recurge la masuri de securitate suplimentare pentru a reduce la minimum posibilele efecte nocive.

Masurile pe care le punem in aplicare respecta un cod strict de reguli, in conformitate cu legislatia in vigoare si reglementarile de Sanatate si Securitate in Munca. Ne concentram atât pe natura fizica cat si psihologica a muncii, si ne asiguram ca fiecare individ este instruit adecvat pentru sarcina de lucru data. Normele necesare si metodologia pe care le urmam sunt cuprinse in Hotarârea Guvernului nr 1425/2006, cu aplicarea Legii Nr. 319/2006.

Personalul nostru este in mod special instruit, atât teoretic si practic, pentru a indeplini toate sarcinile de lucru in conformitate cu reglementarile in vigoare privind Sanatatea si Securitatea la locul de munca, si in deplina conformitate cu legislatia aplicabila.

In ceea ce priveste lucrul intr-un mediu mai sigur, vom realiza sondaje de opinie pentru a analiza parerea generala a angajatilor nostri si gradul lor de satisfactie privind mediul de lucru. Este ceea ce noi consideram cea mai buna modalitate de a imbunatati conditiile de munca in domeniul sanatatii si securitatii.