Sanatate si Mediul de lucru

Noi, cei de la S.C. NORSTEEL INTERNATIONAL S.R.L., privim problema sanatatii personalului si sigurantei mediului de lucru ca angajament personal foarte serios. Stim ca cea mai buna calitate a lucrarilor este realizata doar prin respectarea normele de securitate si regulamentelor in vigoare. Scopul nostru este de a asigura evitarea oricarei daune provocate personalului si mediului prin materialele folosite, pentru satisfactia si urmarind doar interesele Clientilor nostri.

Suntem convinsi ca lucrul eficient si eficacitatea pentru Clientul nostru nu inseamna ca „Scopul justifica mijloacele”. Dimpotriva, ea este rezultatul muncii in echipa, a atentiei la detalii, grijii in operatiuni si eforturi sustinute. In acest sens, sanatatea si siguranta angajatilor nostri, precum si protectia mediului de lucru vin in atentie in mod natural, inainte de orice altceva.

Strategia noastra este:

1. Siguranta mai presus de toate

2. Calitate

3. Productivitate

Politica noastra vizeaza aplicarea metodelor corecte de lucru, folosind echipamente de securitate complete, pentru prevenirea accidentelor, implicand, de asemenea, cartografierea pericolelor si a riscurilor.