Mediul de lucru

In prezent, protectia mediului este o necesitate, in scopul de a dezvolta activitatile noastre de afaceri. Desi aceasta problema este destul de dificila in anumite situatii, ne concentram intotdeauna pe a avea un stil de lucru, „curat”, si de a face eforturi deosebite in conditiile de munca, in incercarea de a reduce, pe cât posibil, efectele nocive asupra mediului.

In urma experientei noastre anterioare, preocuparea noastra are ca obiectiv principal, efectele negative ale deseurilor periculoase, a substantelor reziduale si substantelor chimice asupra mediului. Noi incercam sa combinam tehnologiile existente si metodele noastre de lucru in asa fel incât efectele negative asupra mediului sa fie diminuate aproape de limita zero.

Incurajam toti angajatii nostri sa realizeze rapoarte, ori de câte ori considera ca este cazul, in care pot prezenta o opinie personala sincera asupra mediului de lucru, precum si efectele directe asupra mediului pe care le-au sesizat, in timpul desfasurarii activitatilor. Acest lucru ne conduce la o perspectiva in continua expansiune asupra mediului de lucru, si ne ajuta sa implementam solutii imbunatatite pentru a diminua cat mai mult posibil efectele nocive asupra mediului, fiind sustinuti si de experienta personalului nostru, si nu se limitandu-ne doar la cunostintele noastre anterioare.